We do IT for you

Solid Partners is een IT-dienstverlener met vestigingen in Deventer en Raalte. Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren, van bouw tot zorg, van logistiek tot notariskantoren. We leveren slimme en innovatieve IT-oplossingen aan hen, waarmee zij hun business laten groeien en bloeien.

Daarnaast ontwikkelen we eigen software, leveren we de beste standaardoplossingen en denken we mee over maatwerk.

Ons team bestaat momenteel uit circa 45 enthousiaste medewerkers. En er is ruimte voor nieuwe collega’s!

Zutphen

Vacatures IT Zutphen (omgeving)

Wij hebben verschillende vacatures bij onze beide vestigingen, Deventer en Raalte. Mocht je graag een open sollicitatie willen sturen. Graag! Laat bij ons jouw gegevens en CV achter via onderstaande button en laat ons weten waar jouw kwaliteiten en talenten liggen.

Bij welke ICT diensten kunnen wij onze klanten helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT, niet alleen in ZUTPHEN, ook in de Stedendriehoek, de provincie Overijssel, zelfs in heel Nederland.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van een ICT-omgeving in de Cloud, de beveiliging van het algehele ICT landschap, het beschermen van de digitale werkplek, het aanschaffen van passende software en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan.

Veilig omgaan met gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan, ook in de ICT in ZUTPHEN. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging die Solid Partners in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging realiseren. De klant wil niet dat hun (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek zodat alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van data en betrouwbare beveiliging voor Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen IT in ZUTPHEN op afstand beheren, maar komen ook graag langs op locatie om patches en updates door te voeren op de ICT-omgeving.

Werken bij Solid Partners geeft me voldoening!
Kom jij bij ons werken?
Patrick Smit
Patrick Smit, accountmanager Telecom Kom jij bij ons werken?

Branches

Al deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder het MKB, het notariaat, de groothandel, bouw- en installatietechniek, automotive en de zorg. Met nieuwe ICT-toepassingen kunnen wij een organisatie beter en efficiënter laten werken.

Service

Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar de organisatie, hun IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij de onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen jouw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd.

Ben je benieuwd naar een gave en inspirerende werkplek in de IT in ZUTPHEN / DEVENTER? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige collega’s. Misschien pas jij wel heel goed in ons dynamische en jonge team.

Alle vacatures