Hier doen we het voor

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud & Modern Workspace, IT Security, Communication & Connectivity, Business Software & Integration Services, Consultancy. Waarbij niet alleen de beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect is, maar ook mensen die begrijpen hoe ze jou kunnen helpen om jouw doelen te realiseren!

Solid Partners is een ICT organisatie met vestigingen in Deventer en Raalte.

Het succes van onze klanten, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Daarom hebben wij ruim 45 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.

Manager Operations
Herbert-en-Norbert

Onze geschiedenis in een notendop

Start
Solid Partners is opgericht door Herbert Voordes in 2001. Na vestiging in Deventer leverde het kleine bedrijf met toen ongeveer 6 medewerkers al een redelijk aantal bedrijven in de regio ICT diensten.
Verdere uitbreiding
In de loop van de verdere jaren groeide het bedrijf naar ongeveer 15 medewerkers en daarmee werden ook andere plannen serieuzer. De dienstverlening werd uitgebreid en steeds meer bedrijven vonden hun weg voor hun ICT naar Solid Partners
Fusie
De organisatie is in 2020 gefuseerd, toen Herbert Voordes (Solid Partners en Sibat) en Peter van den Bos (Locosoft) gezamenlijk besloten WeKaDATA van de toenmalige eigenaar over te nemen. Vanaf 2021 treedt de nieuwe organisatie in zijn geheel als Solid Partners naar buiten. Met vestigingen in Raalte en Deventer.
ISO certificering
Al sinds 2017 is men bezig met iedere keer weer een nieuwe professionaliseringsslag. Door het behalen van ISO certificeringen, kan Solid Partners hun klanten een solide en nauwkeurige dienstverlening bieden.
Microsoft certificering
Van begin af aan werd er professioneel omgegaan met de te leveren diensten. Meerdere medewerkers halen iedere keer opnieuw certificaten voor Microsoft.
Samenwerking KPN en Xelion
Sinds 2020 heeft het bedrijf er nieuwe diensten bij op het gebied van telefonie. Daarmee gepaard gaan uiteraard ook de samenwerkingen met KPN en Xelion, welke nodig zijn voor een uitgebreid dienstenpakket.
Van A naar Beter
Halverwege het jaar 2022 zijn er intern een aantal trajecten gestart door middel van het ontwikkelen van een A naar Beter-traject voor de medewerkers van het bedrijf. Dat geeft een positieve vibe binnen het bedrijf en heeft ook een juiste kwaliteits-uitstraling naar de klanten.
Nieuw kantoorgebouw
Vanaf april 2023 is het kantoor in Raalte verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Raalte aan de Zompstraat 30c.

Waarom Solid Partners?

Solid Partners is een professioneel, jong en dynamisch bedrijf met ruim 45 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.

Het succes van onze klanten, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Jeroen Oude Spraaksté

Visie

Solid Partners heeft de volgende visie. In een wereld waarin ICT een steeds grotere rol inneemt wil Solid Partners dé toonaangevende ICT dienstverlener zijn. Solid Partners levert hoogwaardige technologische oplossingen en adviezen aan het MKB in Nederland. Solid Partners wil hierbij vooroplopen op het gebied van technische ontwikkelingen en zal dit op een duurzame en milieu verantwoorde manier uitvoeren. Solid Partners is kennisleider en wil al haar klanten ontzorgen, zowel door het leveren van oplossingen als het geven adviezen.

Missie

Wij willen onze klanten ontzorgen op het gebied van ICT vraagstukken. Dat doen wij door middel van uitvoeren en advies. Wij garanderen onze klanten optimale beschikbaarheid van systemen en de veiligheid en integriteit van bedrijf kritischedata. Wij luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Wij zijn enthousiast, betrouwbaar en hebben allemaal een passie voor ICT. Daardoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel klanten als partners. Wij willen van Solid Partners de meest toonaangevende ICT dienstverlener van Nederland maken.

Personeelsbeleid

Solid Partners hecht grote waarde aan een stevige binding tussen onze organisatie en medewerkers en tussen medewerkers onderling. Om deze binding te stimuleren en continuïteit en groei van de onderneming te waarborgen heeft Solid Partners beleidsthema’s gedefinieerd, welke zijn terug te vinden in het personeelshandboek. Dit krijg je overhandigd (digitaal) wanneer je voor ons komt werken.

Professioneel

Solid Partners heeft een professionele uitstraling die ook terug te vinden is bij onze medewerkers. In de praktijk ziet dit er als volgt uit:

  • Wij weten waarover we het hebben;
  • Wij kennen onze grenzen en zijn niet arrogant;
  • Wij durven een mening te hebben en staat achter onze methoden en tools;
  • Wij staan open voor andere meningen en tonen inlevingsvermogen;
  • Wij kunnen ons tempo aanpassen aan dat van anderen (de klant).

Duurzaam ondernemen

De wereld om ons heen verandert snel. Onder invloed van de deeleconomie, technologische ontwikkelingen en onze ervaring met thuiswerken tijdens corona, verandert ook ons reisgedrag. Dat heeft gevolgen voor zakelijk reizen en de mobiliteitsoplossing die wij onze medewerkers aanbieden. Daarom rijden de meeste van onze bedrijfswagens elektrisch.

Wagenpark Solid Partners

MVO

Klimaatverandering, arbeidsomstandigheden, vergrijzing; zo maar wat termen die je zou kunnen associëren met maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Het gaat er uiteindelijk om dat wij als Solid Partners verantwoordelijkheid dragen voor de maatschappij. Door in activiteiten en processen rekening te houden met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en/of eerlijke ketens ondernemen wij toekomstbestendig.

Sponsoring

Het leveren van een bijdrage aan sportclubs, verenigingen of initiatieven met een sportief doeleinde doen wij graag. Je zal ons vaak tegenkomen in Oost Nederland!

Sanne in ’t Hof

Sanne in ‘t Hof uit Schalkhaar laat zich niet gek maken en plaatst zich voor WK: ‘Was heel spannend’

Sanne in ‘t Hof won ‘m niet, maar pakte zondag (5-2) tijdens de NK afstanden in Heerenveen wel het gewenste WK-ticket op de 5.000 meter. En dus kwam de 25-jarige schaatsster uit Schalkhaar, ondanks een tweede plek, met een gebalde vuist over de finish. ,,Ik wist dat het superzwaar zou worden.”

Sanne sponsoren wij (i.s.m. Grouwstra) door het leveren van een mooie auto, waarmee ze de wereld rond kan.

Olympiër Sanne in ’t Hof heeft zich per mei 2023 als gewestelijk rijder aangesloten bij Team Gold, de internationale ploeg van Johan de Wit en de Japans olympisch kampioene Miho Takagi. De 25-jarige zal in het pak blijven rijden van Gewest Fryslân.

Sanne in ’t Hof – TeamNL
Sanne in 't Hof

Go Ahead Eagles

Als Premium Partner van Go Ahead Eagles hebben wij de mogelijkheid om bij thuiswedstrijden aanwezig te mogen zijn. Daarnaast ziet u langs het veld de narrowcasting voorbij komen, wordt onze naam genoemd op de diverse borden en schermen.

Go Ahead Eagles

Warnsveldse Boys

Sinds eind 2022 sponsoren wij de Warnsveldse Boys. Onze collega Patrick Smit is actief lid van deze vereniging. We sponsoren de club door middel van een bord bij de entree van het complex, een groot wedstrijdbord, een baniervlag en narrowcasting op de diverse schermen.

Warnsveldse Boys
Warnsveldse Boys

Tennis & Padel Colmschate

Onze collega Kevin Mulder tennist zeer fanatiek bij Tennis & Padel Colmschate. Wij sponsoren hen door het leveren van een spandoek langs de baan.

Tennis ken je waarschijnlijk al, maar padel is misschien nieuw voor jePadel is dé opkomende sport in Nederland. Het groeit razendsnel.

Tennis & Padel Colmschate
Kevin Mulder

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige collega’s. Misschien pas jij wel heel goed in ons dynamische en jonge team.

Alle vacatures