Hier doen we het voor

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud & Modern Workspace, IT Security, Communication & Connectivity, Business Software & Integration Services, Consultancy. Waarbij niet alleen de beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect is, maar ook mensen die begrijpen hoe ze jou kunnen helpen om jouw doelen te realiseren!

Solid Partners is een ICT organisatie met vestigingen in Deventer en Raalte.

Het succes van onze klanten, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Daarom hebben wij ruim 50 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.

Herbert-en-Norbert

Onze geschiedenis in een notendop

Start
Solid Partners is opgericht door Herbert Voordes in 2001. Na vestiging in Deventer leverde het kleine bedrijf met toen ongeveer 6 medewerkers al een redelijk aantal bedrijven in de regio ICT diensten.
Verdere uitbreiding
In de loop van de verdere jaren groeide het bedrijf naar ongeveer 15 medewerkers en daarmee werden ook andere plannen serieuzer. De dienstverlening werd uitgebreid en steeds meer bedrijven vonden hun weg voor hun ICT naar Solid Partners
Fusie
De organisatie is in 2020 gefuseerd, toen Herbert Voordes (Solid Partners en Sibat) en Peter van den Bos (Locosoft) gezamenlijk besloten WeKaDATA van de toenmalige eigenaar over te nemen. Vanaf 2021 treedt de nieuwe organisatie in zijn geheel als Solid Partners naar buiten. Met vestigingen in Raalte en Deventer.
ISO certificering
Al sinds 2017 is men bezig met iedere keer weer een nieuwe professionaliseringsslag. Door het behalen van ISO certificeringen, kan Solid Partners hun klanten een solide en nauwkeurige dienstverlening bieden.
Microsoft certificering
Van begin af aan werd er professioneel omgegaan met de te leveren diensten. Meerdere medewerkers halen iedere keer opnieuw certificaten voor Microsoft.
Samenwerking KPN en Xelion
Sinds 2020 heeft het bedrijf er nieuwe diensten bij op het gebied van telefonie. Daarmee gepaard gaan uiteraard ook de samenwerkingen met KPN en Xelion, welke nodig zijn voor een uitgebreid dienstenpakket.
Van A naar Beter
Halverwege het jaar 2022 zijn er intern een aantal trajecten gestart door middel van het ontwikkelen van een A naar Beter-traject voor de medewerkers van het bedrijf. Dat geeft een positieve vibe binnen het bedrijf en heeft ook een juiste kwaliteits-uitstraling naar de klanten.
Nieuw kantoorgebouw
Vanaf april 2023 is het kantoor in Raalte verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Raalte aan de Zompstraat 30c.

Waarom Solid Partners?

Solid Partners is een professioneel, jong en dynamisch bedrijf met ruim 45 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.

Het succes van onze klanten, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Met het ontwikkelen van tijd- en energiebesparende IT oplossingen helpen wij mensen en organisaties om duurzame doelen te verwezenlijken, wij willen de maatschappij positief verrassen.

Visie

Wij creëren tijd- en energie besparende IT oplossingen die een positief verschil maken in de maatschappij. Onze kracht komt vanuit energieke en zelfstandige medewerkers die zichzelf ontplooien en kansen pakken. Samen met medewerkers, klanten en maatschappelijke partners realiseren we duurzame groei.

Missie

Samen maken we hét verschil door te werken aan passende IT oplossingen die tijd en energie besparen en bijdragen aan een duurzame en gelukkige wereld.

Personeelsbeleid

Solid Partners hecht grote waarde aan een stevige binding tussen onze organisatie en medewerkers en tussen medewerkers onderling. Om deze binding te stimuleren en continuïteit en groei van de onderneming te waarborgen heeft Solid Partners beleidsthema’s gedefinieerd, welke zijn terug te vinden in het personeelshandboek. Dit krijg je overhandigd (digitaal) wanneer je voor ons komt werken.

Professioneel

Solid Partners heeft een professionele uitstraling die ook terug te vinden is bij onze medewerkers. In de praktijk ziet dit er als volgt uit:

  • Wij weten waarover we het hebben;
  • Wij kennen onze grenzen en zijn niet arrogant;
  • Wij durven een mening te hebben en staat achter onze methoden en tools;
  • Wij staan open voor andere meningen en tonen inlevingsvermogen;
  • Wij kunnen ons tempo aanpassen aan dat van anderen (de klant).

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

Als Solid Partners pakken wij de MVO handschoen op en gaan we op een zinvolle manier aan de slag met Sustainable Development Goals (SDG’s) en de juiste vertaalslag daarvan.

Tezamen met het SDG House van de Stedendriehoek geven we daar invulling aan. Hiermee zijn zij het aanpreekpunt in deze regio om de implementatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties te versnellen.

Lees meer

Stichting Present

‘Stichting Present’: We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn.

Wat doen wij voor Stichting Present

Voor Stichting Present hebben wij inmiddels ook al een aantal projecten verzorgt. Van een metamorfose van een tuin tot een stadswandeling met bewoners van een verzorgingstehuis.

Stichting Present Tuinproject Raalte

Sponsoring

Het leveren van een bijdrage aan sportclubs, verenigingen of initiatieven met een sportief doeleinde doen wij graag. Je zal ons vaak tegenkomen in Oost Nederland!

Sanne in ’t Hof

Sanne in ‘t Hof uit Schalkhaar laat zich niet gek maken en plaatst zich voor WK: ‘Was heel spannend’

Sanne in ‘t Hof won ‘m niet, maar pakte zondag (5-2) tijdens de NK afstanden in Heerenveen wel het gewenste WK-ticket op de 5.000 meter. En dus kwam de 25-jarige schaatsster uit Schalkhaar, ondanks een tweede plek, met een gebalde vuist over de finish. ,,Ik wist dat het superzwaar zou worden.”

Sanne sponsoren wij (i.s.m. Grouwstra) door het leveren van een mooie auto, waarmee ze de wereld rond kan.

Olympiër Sanne in ’t Hof heeft zich per mei 2023 als gewestelijk rijder aangesloten bij Team Gold, de internationale ploeg van Johan de Wit en de Japans olympisch kampioene Miho Takagi. De 25-jarige zal in het pak blijven rijden van Gewest Fryslân.

Sanne in ’t Hof – TeamNL
Sanne in t Hof

Go Ahead Eagles

Als Premium Partner van Go Ahead Eagles hebben wij de mogelijkheid om bij thuiswedstrijden aanwezig te mogen zijn. Daarnaast ziet u langs het veld de narrowcasting voorbij komen, wordt onze naam genoemd op de diverse borden en schermen.

Go Ahead Eagles

Warnsveldse Boys

Sinds eind 2022 sponsoren wij de Warnsveldse Boys. Onze collega Patrick Smit is actief lid van deze vereniging. We sponsoren de club door middel van een bord bij de entree van het complex, een groot wedstrijdbord, een baniervlag en narrowcasting op de diverse schermen.

Warnsveldse Boys
Warnsveldse Boys

Tennis & Padel Colmschate

Onze collega Kevin Mulder tennist zeer fanatiek bij Tennis & Padel Colmschate. Wij sponsoren hen door het leveren van een spandoek langs de baan.

Tennis ken je waarschijnlijk al, maar padel is misschien nieuw voor jePadel is dé opkomende sport in Nederland. Het groeit razendsnel.

Tennis & Padel Colmschate
Kevin Mulder

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige collega’s. Misschien pas jij wel heel goed in ons dynamische en jonge team.

Alle vacatures