Wat kan je verwachten wanneer je bij Solid Partners werkt?

Werken bij Solid Partners is werken met een uitdaging. Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit is van groot belang, maar ook integriteit, een goede bedrijfsvoering, interne controle, een goede werksfeer, normen en waarden, en plezier in het werk heeft prioriteit. Ook veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving vinden wij van groot belang.

Laura

Ontwikkeling van jezelf

Werken bij Solid Partners houdt ook in dat je in een continue proces jezelf kan en mag blijven ontwikkelen. Hiervoor geven wij alle ruimte. Door het volgen van opleidingen, trainingen en het bijhouden van onze certificaten, behouden we de professionaliteit en zorgen we voor continuïteit.

De informatie die je opdoet voor jezelf, overhandig je aan collega’s en klanten, zodat er vanuit Solid Partners een breed platform ontstaat, vanuit we onze kennis kunnen delen.

Solid Partners Deventer
Solid Partners

Vrijmibo’s

Elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur komen de collega’s bij elkaar om onder het genot van een drankje en een hapje de week door te spreken en met elkaar te verbinden. Op deze manier blijven niet alleen de lijnen kort, maar leren we elkaar ook beter kennen.

‘Ik ben trots dat ik bij dit bedrijf mag werken en dat wil ik ook graag uitstralen.’
Francien de Fretes

Francien de Fretes, accountmanager

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied en die vind ik terug in mijn dagelijkse werk. Daarmee kan ik snel onze klanten op de hoogte stellen van deze nieuwe features. Daarnaast is het creëren en binnenhalen van nieuwe klanten ook een fijn onderdeel van mijn werkzaamheden. Ook de samenwerkingsverbanden creëren en deze onderhouden horen bij mijn uitdagingen.

Waar word jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Voor mij is het van belang dat er balans tussen vrije tijd en werk. Die combinatie is heel goed terug te vinden bij Solid Partners. De betrokkenheid en het werkplezier, hardwerken, maar ook ontspanning op zijn tijd.

Resultaat gericht werken vind ik erg prettig. Dat zie je dan ook terug op de werkvloer. Onze tevreden klanten geven mij weer dat ik het naar mijn zin heb op mijn werk.

Waarom kies je voor Solid Partners?

Toen ik ging solliciteren, was ik onmiddellijk geïnteresseerd in deze functie. Ook het feit dat het dichter bij huis is en klanten in de regio heeft. Mijn bijdrage en ervaring als toegevoegde waarde wordt gezien bij ons management. Deze kennis wil ik graag delen.

Er heerst een informele werksfeer en er wordt meegedacht in werkprocessen. Men heeft veel vrijheid en voelt veel flexibiliteit op de werkvloer. Er zijn meer dan voldoende doorgroei- en opleidings-mogelijkheden.

We hebben allemaal goede secundaire arbeidsvoorwaarden (lease auto, zakelijk laptop, zakelijke telefoon, vrije dagen, flexibiliteit bonussen) en een aantrekkelijk salaris.

Alle gereedschappen zijn in huis!

In mijn functie ben ik gegroeid van interne accountmanager gegroeid naar externe accountmanager. Dus Solid Partners kun je intern ook doorgroeien of een andere functie ambiëren. De mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Als collega van onze Sales afdeling vind ik dat wij moeten voldoen aan het hebben van een gezonde drive en leergierigheid. Je bent resultaatgericht (commercieel ingesteld), gedreven, ondernemend, positieve energie, enthousiast, zelfstandig, vasthoudend en met een gezonde dosis lef kom je heel ver.

Daarom ben ik trots dat ik bij dit bedrijf werk en dat wil ik ook graag uitstralen.

‘Werken bij Solid Partners geeft mij voldoening’
Patrick Smit

Patrick Smit, accountmanager Telecom & Connectivity

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

Ik ben een van de positieve goeroes op mijn werk en verbind veel tussen Raalte en Deventer. Graag wil ik Solid Partners nog groter en professioneler maken. Het meest toonaangevende bedrijf in Gelderland en Overijssel.

Waar wordt jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Ik vind het heel fijn dat ik nu de vrijheid heb om deze afdeling in te richten. Om de klanten van een gewenste Telecom-integratie te voorzien. Samen met mijn directe collega’s Emiel, Léon, Allard, Thijs en Jelle rollen wij nu compleet ingerichte projecten uit op het gebied van Telecom & Infra. Ook zorg ik ervoor dat klant en collega zich positief verbinden.

Waarom kies je voor Solid Partners?

De functie Accountmanager Telecom & Connectivity bestond al wel bij Solid Partners, echter deze heb ik verder uitgebouwd en hij heeft ervoor gezorgd dat wij nu Excellence Partner zijn bij KPN. Daardoor hebben wij nu meer certificeringen en worden er nu meer volledig professionele projecten uitgerold via KPN.

Daarnaast hebben we wij nu ook oplossingen via Xelion. Dat is ook Cloud Based. Klanten kunnen nu dus kiezen voor KPN of Xelion. Bij KPN kies je voor bouwstenen die je nodig hebt. Als men voor Xelion kiest, dan zit alles in de licentie.

‘Innovatie is het resultaat van een gewoonte, niet van een willekeurige handeling.’

Thijmen Eilers, 2e Lijns Servicedesk medewerker

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

Tickets inzichtelijk krijgen om escalaties te voorkomen. Dát vind ik heerlijk om te doen. Klanten tevreden maken met de werkzaamheden die ik voor hen kan uitvoeren, zodat zij stabiel en met zekerheid verder kunnen.

Waar word jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Solid Partners biedt mij de mogelijkheid om mee te groeien met de actuele ICT-markt qua kennis en vernieuwingen bij klanten. Wanneer ik opleidingen of trainingen wil volgen om daarmee mijn kennis te upgraden, dan is dat altijd mogelijk. Uiteraard in overleg.

Waarom kies je voor Solid Partners?

Ik werk nu alweer 5 jaar bij Solid Partners.

“Het is een innovatief bedrijf met focus op continuïteit. In mijn werk kan ik helemaal opgaan in het oplossen van binnenkomende incidenten en aanvragen.

Waar mogelijk kijken we naar manieren om de werkzaamheden te automatiseren en consistent te houden.”

‘Als ik een klus oplever dan kan het niet anders zijn dan dat onze klant 100% tevreden is!’
Thijs Gillijns

Thijs Gillijns, Telecom & Infra Engineer

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

De uitdaging in deze werkzaamheden is het klanttevredenheid. Als ik een klus oplever dan kan het niet anders zijn dan dat onze klant 100% tevreden is!

Waar word jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Waar ik erg blij van word is het werken met mijn handen, om van een plan op papier het daadwerkelijke te creëren.

Waarom kies je voor Solid Partners?

Ik heb voor Solid Partners gekozen omdat ik vanaf dag één een welkom en gewaardeerd gevoel heb mogen ervaren. Een werkgever waar de lijnen echt kort zijn en iedereen waardeert in zijn of haar bijdrage. Een bijdrage die resulteert in het groeien van deze mooie organisatie!

Mijn functie binnen Solid Partners is Telecom & Infra Engineer, waarbij infra engineering het grootste deel van mijn werkzaamheden beslaan. Denk hierbij aan het aanleggen van een bedraad datanetwerk en wifi netwerken, het plaatsen van patchkasten, het inrichten of herinrichten van deze patchkasten. Eenvoudige installatiewerkzaamheden m.b.t elektriciteit behoren ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden plaats in bestaande situaties als in nieuwbouw situaties.

Andere werkzaamheden binnen mijn functie zijn het (her)inrichten van werkplekken. Alles wat betrekking heeft op hardware installeer ik, zodat de uiteindelijke gebruiker daar vlekkeloos mee aan het werk kan.

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige collega’s. Misschien pas jij wel heel goed in ons dynamische en jonge team.

Alle vacatures