Wat kan je verwachten wanneer je bij Solid Partners werkt?

Werken bij Solid Partners is werken met een uitdaging. Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit is van groot belang, maar ook integriteit, een goede bedrijfsvoering, interne controle, een goede werksfeer, normen en waarden, en plezier in het werk heeft prioriteit. Ook veilig en gezond werken met oog voor milieu en de omgeving vinden wij van groot belang.

Laura

Ontwikkeling van jezelf

Werken bij Solid Partners houdt ook in dat je in een continue proces jezelf kan en mag blijven ontwikkelen. Hiervoor geven wij alle ruimte. Door het volgen van opleidingen, trainingen en het bijhouden van onze certificaten, behouden we de professionaliteit en zorgen we voor continuïteit.

De informatie die je opdoet voor jezelf, overhandig je aan collega’s en klanten, zodat er vanuit Solid Partners een breed platform ontstaat, vanuit we onze kennis kunnen delen.

Solid Partners Deventer
Solid Partners

Vrijmibo’s

Elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur komen de collega’s bij elkaar om onder het genot van een drankje en een hapje de week door te spreken en met elkaar te verbinden. Op deze manier blijven niet alleen de lijnen kort, maar leren we elkaar ook beter kennen.

‘Ik word blij van het zien van tevreden klanten, omdat het betekent dat mijn inspanningen waardevol zijn geweest.’

Fatih Celik, Cloud Engineer

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

Ik heb de gelegenheid om met diverse klanten samen te werken, variërend van mensen met beperkte tot gevorderde IT-kennis. Mijn hoofdtaak is het begeleiden van klanten bij de migratie van on-premise oplossingen naar cloud-gebaseerde infrastructuren. Deze taak omvat het zorgvuldig plannen, coördineren en uitvoeren van migratieprocessen, waarbij ik ervoor zorg dat de overgang soepel verloopt en aan de specifieke behoeften van elke klant voldoet.

Hierdoor help ik organisaties om te profiteren van de voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie, terwijl ik tegelijkertijd rekening houd met het individuele niveau van technische expertise van onze klanten.

Waar word jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Ik word blij van het zien van tevreden klanten, omdat het betekent dat mijn inspanningen waardevol zijn geweest. Tegelijkertijd ben ik altijd enthousiast over het opdoen van nieuwe kennis.

Het continu vergroten van mijn kennis helpt me niet alleen mijn werk te verbeteren, maar het zorgt er ook voor dat ik steeds beter in staat ben om aan de diverse behoeften van mijn klanten te voldoen.

Het is deze combinatie van klanttevredenheid en voortdurende groei die mijn werk voor mij echt zinvol maakt.

Waarom kies je voor Solid Partners?

Ik heb bewust gekozen voor Solid Partners vanwege de aangename collega’s, de diverse en interessante klantprojecten, en de uitdagende aspecten van het werk. De mogelijkheid tot hybride werken draagt ook bij aan mijn waardering voor mijn baan.

Het feit dat ik deels op kantoor in Raalte of Deventer werk, soms bij de klant elders in Nederland, en af en toe vanuit huis, maakt het werk flexibel en boeiend. Deze afwisseling in werkomgevingen zorgt ervoor dat ik mijn taken met enthousiasme en effectiviteit kan uitvoeren, terwijl ik tegelijkertijd kan genieten van de diversiteit die mijn professionele leven te bieden heeft.

‘Als ik een klus oplever dan kan het niet anders zijn dan dat onze klant 100% tevreden is!’
Thijs Gillijns

Thijs Gillijns, Telecom & Infra Engineer

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

De uitdaging in deze werkzaamheden is het klanttevredenheid. Als ik een klus oplever dan kan het niet anders zijn dan dat onze klant 100% tevreden is!

Waar word jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Waar ik erg blij van word is het werken met mijn handen, om van een plan op papier het daadwerkelijke te creëren.

Waarom kies je voor Solid Partners?

Ik heb voor Solid Partners gekozen omdat ik vanaf dag één een welkom en gewaardeerd gevoel heb mogen ervaren. Een werkgever waar de lijnen echt kort zijn en iedereen waardeert in zijn of haar bijdrage. Een bijdrage die resulteert in het groeien van deze mooie organisatie!

Mijn functie binnen Solid Partners is Telecom & Infra Engineer, waarbij infra engineering het grootste deel van mijn werkzaamheden beslaan. Denk hierbij aan het aanleggen van een bedraad datanetwerk en wifi netwerken, het plaatsen van patchkasten, het inrichten of herinrichten van deze patchkasten. Eenvoudige installatiewerkzaamheden m.b.t elektriciteit behoren ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden plaats in bestaande situaties als in nieuwbouw situaties.

Andere werkzaamheden binnen mijn functie zijn het (her)inrichten van werkplekken. Alles wat betrekking heeft op hardware installeer ik, zodat de uiteindelijke gebruiker daar vlekkeloos mee aan het werk kan.

‘Ik ga geen uitdaging uit de weg en ik denk altijd in oplossingen.’

Léon Berends, Telecom & Infra Teamleider

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

Het constant bezig zijn met het verlenen van solide oplossingen van A t/m Z. De afdeling T&I (Telecom & Infra)  verzorgt de aanleg van dataverbindingen en dat het netwerk technisch geoptimaliseerd is. Bij voorkeur beheren wij het complete proces, van de internetaansluiting tot de werkplek. Hierdoor weten we als geen ander welke behoeft een klant heeft en zorgen wij ervoor dat wij door maatwerk de meest solide oplossing aan de klant kunnen aanbieden. Dit resulteert dat niet alleen de werkplek er super strak eruit zien maar dat ook de patchkast en bekabeling voldoen aan onze eisen.

Naast de infra zijde zorgt de afdeling T&I ook voor de communicatie bij onze klanten. Onze focus ligt op KPNeen en Xelion. Beide zijn prima oplossingen en hiermee kunnen wij elke klant in welk segment dan ook bedienen. Van notaris tot autobedrijf, van aannemer tot machinefabriek.

Waar word jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Het samenwerken in een team om samen tot oplossingen te komen. De vrijheid die ik heb om oplossingen te bedenken voor problemen die er spelen bij de klant en vervolgens deze te implementeren. Als de klant dan tevreden is en je krijgt een dikke duim, daar doen we het voor!

Waarom kies je voor Solid Partners?

Ik ben 12,5 jaar in dienst bij Solid Partners, het is een bedrijf met korte lijntjes en een ons-kent-ons gevoel. Ik vind het een enorm verschil t.a.v. andere ICT partijen dat wij ook zelf alle facetten bezitten die nodig zijn om een stabiele en solide oplossing te leveren aan een klant. Hierdoor weten we zeker dat dit goed gebeurt. Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk de infrastructuur is in een computernetwerk.

Ik ga geen uitdaging uit de weg en ik denk altijd in oplossingen, of het nu over een wifi6, FTTO of CAT6A gaat, er komt een oplossing voor het probleem!

‘Werken bij Solid Partners geeft mij voldoening’
Patrick Smit

Patrick Smit, accountmanager Telecom & Connectivity

Welke gave uitdagingen vind jij in je werk?

Ik ben een van de positieve goeroes op mijn werk en verbind veel tussen Raalte en Deventer. Graag wil ik Solid Partners nog groter en professioneler maken. Het meest toonaangevende bedrijf in Gelderland en Overijssel.

Waar wordt jij blij van op je werk bij Solid Partners?

Ik vind het heel fijn dat ik nu de vrijheid heb om deze afdeling in te richten. Om de klanten van een gewenste Telecom-integratie te voorzien. Samen met mijn directe collega’s Emiel, Léon, Allard, Thijs en Jelle rollen wij nu compleet ingerichte projecten uit op het gebied van Telecom & Infra. Ook zorg ik ervoor dat klant en collega zich positief verbinden.

Waarom kies je voor Solid Partners?

De functie Accountmanager Telecom & Connectivity bestond al wel bij Solid Partners, echter deze heb ik verder uitgebouwd en hij heeft ervoor gezorgd dat wij nu Excellence Partner zijn bij KPN. Daardoor hebben wij nu meer certificeringen en worden er nu meer volledig professionele projecten uitgerold via KPN.

Daarnaast hebben we wij nu ook oplossingen via Xelion. Dat is ook Cloud Based. Klanten kunnen nu dus kiezen voor KPN of Xelion. Bij KPN kies je voor bouwstenen die je nodig hebt. Als men voor Xelion kiest, dan zit alles in de licentie.

‘Thijmen, je bent echt een toevoegde waarde voor ons bedrijf. Keep up the good work!’

Thijmen Eilers, Network & System Engineer

Dit is Thijmen Eilers, hij werkt sinds 2018 al bij ons op onze vestiging in Raalte. Tijdens zijn opleiding bij ROC Aventus – ICT Beheer – niveau 4, heeft Thijmen bij ons zijn stage afgerond. Daarna kwam hij fulltime in dienst als IT Support Engineer. Met enkele jaren ervaring in het vak en heel wat trainingen en opleidingen verder is hij met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen doorgegroeid naar Engineer Managed Services en op dit moment heeft Thijmen net weer een stap gezet naar Network & System Engineer.

In die tussentijd heeft hij ook de nodige trainingen en opleidingen gevolgd om zichzelf te kunnen ontwikkelen en die groei te kunnen maken. Hij is eager, intelligent, enthousiast en wil graag iets toevoegen aan het leven. Voor zichzelf en voor het bedrijf. Die motivatie om met zichzelf aan het werk te willen, om alles eruit te halen wat erin zit, waarderen wij enorm. En daar steunen wij Thijmen dus ook in.

Bijna ieder jaar heeft hij weer nieuwe certificaten, trofeeën, badges en diploma’s gehaald, zoals:

  • Microsoft Kusto Query language (meerdere modules) 2023
  • ITIL 4 Foundation Training 2023
  • LE-1: Linux Essentials in 2021
  • HIP Technische training in 2021
  • MS-101 Microsoft 365 Mobility & Security 2020
  • Microsoft Certified: Azure Fundamentals 2020

Thijmen, je bent echt een toevoegde waarde voor ons bedrijf. Keep up the good work!

Wil jij ook graag een collega worden van Thijmen? Kijk op onze website: Home – Werken bij Solid Partners of stuur je CV en motivatiebrief naar info@solidpartners.nl.

Bekijk onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en gezellige collega’s. Misschien pas jij wel heel goed in ons dynamische en jonge team.

Alle vacatures